İSTANBUL / ESENLER - Atışalanı Anadolu lisesi

e-TWİNNİNG PROJESİ

Mrt

Orman haftası kapsamında okulumuz öğrencileri müdür yardımcımız Serhat Deniz, öğretmenlerimiz Muhammet Özkaya, Faruk Selek ve Gökhan Konak eşliğinde  fidan dikimi gerçekleştirmiştir.

Mrt

E-TWİNNİNG PROJESİ

Şbt

Okulumuzun koordine ettiği e Twinning projesi kapsamında Şubat ayı online dergimiz " Türkiye'de Deprem" konu başlığı ile hazırlanmıştır. Proje öğrencilerimizin "Fatih Kütüphanesi"ni ziyaret edip  çeşitli akademik yayınlafı tarayarak sizler için bilgilendirici bir dergi hazırlanmıştır. Online dergimizin bu ayki sayısına  aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Uluslararası işbirliği ve dayanışmayı desteklemenin yanı sıra  bilimsel araştırma yöntemlerini Web 2.0 kullanmayı da teşvik eden e Twinning projemizde emeği geçen  herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzun kurucusu olduğu "The Contribution of Sports and Arts to Academic Success"isimli e Twinning projesi kapsamında Ocak ayı içerisinde İtalyan ortağımız Liceo D. De Ruggieri Lisesi'ne yeni yıl için tebrik kartlarımızı ulaştırdık ve online dergimizi "Çamlıca" konu başlığı ile hazırladık. Proje öğrencilerimizin  gezip, gözlemledikleri bilgileri eğlenceli bir anlatımla dile getirdikleri online dergimize  aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. e Twinning projemizde emeği geçen  herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzun kurucusu olduğu "Sporun ve Sanatın  Akademik Başarıya Katkısı"isimli e Twinning projesi kapsamında Aralık ayı online dergimiz "Ayasofya Camii" konu başlığı ile hazırlanmıştır. Proje öğrencilerimizin "CANVA" programını kullanarak Ayasofya Camii'ni gezip, gözlemledikleri bilgileri eğlenceli bir anlatımla dile getirdikleri online dergimize  aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. İstanbul şehrimizin en önemli tarihi mekanını İtalya'daki ortağımıza tanıtma imkanı veren e Twinning projemizde emeği geçen  herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzun kurucusu olduğu "Sporun ve Sanatın  Akademik Başarıya Katkısı"isimli e Twinning projesi kapsamında Kasım ayı online dergimiz " Eğitim Hayatım" konu başlığı ile hazırlanmıştır. Proje öğrencilerimizin "ANIMOTO" programını kullanarak eğitim hayatlarından eğlenceli kesitleri sergilediği çizgi roman tarzındaki dergimize  aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Uluslararası işbirliği ve dayanışmayı desteklemenin yanı sıra  Web 2.0 araçlarının öğrenme ortamlarında etkili bir şekilde kullanılmasını hedefleyen e Twinning projemizde emeği geçen  herkese teşekkür ediyoruz.

Dergimize aşağıdaki linkten ualaşbilirsiniz. İyi okumalar.

Kas

Okulumuzun kurucusu olduğu "Sporun ve Sanatın  Akademik Başarıya Katkısı"isimli e Twinning projesi ulusal ortağımız Özel Devran Koleji ve uluslararası ortağımız Liceo D. De Ruggieri Lisesi( İtalya)'nin katılımıyla başlamıştır. Projemizle ilgili ayrıntılı bilgilere Ekim ayı online dergimizin yer aldığı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Uluslararası işbirliği ve dayanışmayı destekleyen e Twinning projemizde emeği geçecek  herkese şimdiden teşekkür ediyoruz.

Kas

May

Bilişim Haftası etkinlikleri kapsamında Atışalanı Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Cem Poyraz tarafından Siber Güvenlik ve Sosyal Medyanın Doğru Kullanımı, Güvenli İnternet Kullanımı, Sosyal Medya Tuzaklarından Korunma konularını içeren seminer düzenlendi. Bu seminerin düzenlenmesinde katkısı olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.